• Slide

  Ethernet VPN

  • Veilig gesloten netwerk
  • Geschikt voor meerdere toepassingen
  • Maatwerk organisatienetwerk
  • Zeer hoge bandbreedte tot 10 Gb/s
  • Symmetrische bandbreedtes

Ethernet VPN van Eurofiber verbindt uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters veilig en flexibel via een privénetwerk op maat van uw organisatie. Ethernet VPN is verkrijgbaar in bandbreedtes tot 10 Gb/s en in twee varianten. U kunt dit netwerk ook eenvoudig en direct verlengen naar de cloud platformen van uw keuze.

Gescheiden netwerk

VPN staat voor Virtual Private Network: een virtueel datanetwerk tussen locaties, gescheiden van alle andere netwerken. Maak gebruik van Ethernet VPN voor het transport van meerdere diensten, zoals internet, telefonie en video. Ontsluit ook uw datacenters en biedt applicaties en platformen centraal aan. U kiest daarbij zelf uw diensten en dienstenleveranciers.

Directe connectie met cloud platformen

Met de additionele dienst Secure Cloud Connect verbinden we uw organisatie via het Ethernet VPN netwerk direct met uw cloud providers, waarbij het netwerk volledig van het publieke internet is gescheiden. Met deze complete oplossing krijgt u direct toegang tot de cloud platformen van uw keuze zonder dat u hoeft te investeren in een cloud exchange.

Flexibiliteit in locaties en bandbreedte

Uw Ethernet VPN-oplossing sluit altijd optimaal aan bij uw organisatiesituatie. Sluit zoveel locaties aan als u wilt en bepaal zelf per verbinding uw behoefte aan bandbreedte. Ethernet is verkrijgbaar in bandbreedtes van 50 Mb/s tot 10 Gb/s. De up- en downloadsnelheid zijn altijd gelijk.

Redundante uitvoering

Verbind uw hoofdkantoor, vestigingen en in- of externe datacenters via enkelvoudige of redundante verbindingen. Het belang van de locatie bepaalt wat voor verbinding u nodig hebt. Wij adviseren u graag over de benodigde bandbreedtes, redundantie en service levels.

Gegarandeerde bandbreedte

Ethernet VPN is beschikbaar in 2 varianten, die u ook kunt combineren:

 • Basic Plus – naast het standaard kwaliteit-niveau heeft u de mogelijkheid om zelf ‘subnetwerken’ binnen het VPN te definiëren.
 • Premium – garanties op de bandbreedte en de maximale latency van de verbinding. Dat maakt deze uitvoering ideaal voor spraak- en video-diensten.
Ethernet VPN Basic Plus Premium
Throughput Garantie 20% 99,9%
Class of Service Best Effort Garanties
Incl. Premium Voice EVC Optioneel Ja

Optimale beschikbaarheid en support

We leveren Ethernet VPN over onze betrouwbare glasvezelverbindingen. U kunt Ethernet VPN ook uitbreiden met Secure Cloud Connect en zakelijk internet. Reken in ieder geval 24 x 7 op de deskundige ondersteuning van ons Network Monitoring Center (NMC).

Contact met een adviseur?

leaflet (pdf) data sheet (pdf)