Postcodecheck
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk of ons netwerk bij uw
locatie in de buurt ligt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk of ons netwerk bij uw
locatie in de buurt ligt

Netwerk

Zakelijk glasvezel snel en veilig

Eurofiber heeft een fijnmazig en landelijk dekkend glasvezelnetwerk. Van het mobiele communicatieverkeer in Nederland gaat ruim 56% over ons netwerk. Profiteer van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Ons open netwerk is 36.000 km lang, biedt een uitgebreide dekking in Nederland, België en Frankrijk en strekt zich uit tot in Duitsland. Het voorziet meer dan 12.000 locaties van hoogwaardige glasvezel en wordt voortdurend uitgebreid. Zakelijk glasvezel van Eurofiber is dé oplossing om data uiterst snel, veilig en kostenefficiënt uit te wisselen.

Zakelijk glasvezel in een Digital Society

Zakelijk glasvezel ondersteunt de Digital Society. Het maakt een voortdurende uitwisseling en onbegrensde beschikbaarheid van data mogelijk en verbindt mensen, organisaties en bedrijfsobjecten. Burgers, overheden en bedrijven kunnen zo de handen ineen slaan en samen bijdragen aan een slimmere en efficiëntere inzet van middelen. Met meer duurzaamheid en welzijn als resultaat.

Open netwerk als fundament

Zakelijk glasvezel legt het fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt. Het is gebaseerd op ons open netwerk, dat alle vrijheid biedt om ongelimiteerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de digitale wereld.

Met zakelijk glasvezel bieden we uw organisatie altijd een passende oplossing:

  • Managed Dark Fiber − Houd de capaciteit van uw verbindingen in eigen hand.
  • Ethernet VPN − Kies voor een aantrekkelijk groeipad vanaf 100 Mb/s tot 10 Gb/s.
  • WDM − Profiteer van zeer hoge bandbreedtes en kijk niet om naar beheer.
  • WDM Encrypted – biedt uw organisatie maximaal beveiligde verbindingen tussen locaties. Deze nieuwste encryptietechniek zorgt er namelijk voor dat data tijdens het transport over glasvezel niet afgetapt kan worden.
  • Secure Cloud Connect – Met Secure Cloud Connect heeft u altijd, veilig en direct toegang tot meerdere cloud platformen.
  • Zakelijk Internet – Bied uw medewerkers snelle en betrouwbare internettoegang.

Optimale service

Voor zakelijk glasvezel van Eurofiber rekent u in ieder geval 24 x 7 op de deskundige ondersteuning van ons Network Monitoring Center (NMC).